تحقیق برای اجتماعی سال دوم راهنمایی راهنمایی و رانندگی
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
  • موس بیسیم شیشه ای

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان 202avesta202 و آدرس ave202sta.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 3
بازدید کل : 6236
تعداد مطالب : 7
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

202avesta202
202avesta202




   

توضیحات: قسمت اول ـ علائمي كه مقامات و ماموران انتظامي بكار مي برند
ماده 86 : علائم راهنمائي و رانندگي كه براي كنترل و تنظيم عبور و مرور در راه ها بكار ميرود وسيله شهرباني تعيين مي شود .
انتخاب محل نصب آنها در شهرها با شهرباني و تهيه و نصب آنها با شهردار ي است در خارج از شهرها انتخاب محل نصب با ژاندارمري و تهيه و نصب آنها با وزارت را ه خواهد بود.

ماده 87 : رانندگان كليه وسائل نقليه و اشخاص اعم ا ز پياده يا سوار بر حيوانات موظفند از علائم راهنمائي و رانندگي تبعيت نمايند مگر اينكه مأموران انتظامي به جهاتي عدم رعايت آنها را در محل مجاز اعلام كنند.

ماده 88 : كنترل وتنظيم عبور و مرور ممكن است به وسيله چراغ ها يا خطوط يا تابلوها يا نوشته ها با مأموران انتظامي و يا بهر وسيله ديگري كه بر حسب مورد مقتضي باشد بعمل آيد در هر حال فرمان پليس بر تمام علائم ديگر مقدم است.

ماده 89 : در محل هائيكه عبور و مرور به وسيله چراغ راهنمائي كنترل مي شود رنگهاي زير براي مقاصدي كه معين شده است بكار ميرود.
1- چراغ سبز براي حركت : وسائل نقليه اي كه با چراغ سبز روبه رو ميشوند حق عبور يا گردش را دارند مگر آنكه گردش به وسيله علامت ديگري ممنوع شده باشد. در هر حال وسائل نقليه در حال گردش بايد حق تقدم وسائل نقليه اي را كه مستقيم ميروند و حق تقدم پيادگاني را كه از گذرگاه در حركتند رعايت نمايند.
2- چراغ زرد براي احتياط ـ وسائل نقليه ايكه با اين چراغ روبرو ميگردند نبايد به تقاطع يا گذرگاه پياده نزديك شوند و د ر صورت ورود قبلي موظفند به حركت خود ادامه بدهند و از تقاطع يا گذرگاه عبور كنند.
3- چراغ قرمز براي ايست كامل ـ وسائل نقليه اي كه با چراغ قرمز برخورد مي كنند بايد قبل از خط مخصوص ايست توقف كامل نمايند و در صورت فقدان خط ايست در فاصله پنج متري چراغ راهنمائي بايستند و تا روشن شدن چراغ سبز منتظر بمانند.
4- چراغ چشمك زن زرد براي عبور يا احتياط ـ وسايل نقليه مكلفند با مشاهده اين چراغ از تقاطع و گذرگاه پياده با احتياط كامل و سرعت كم عبور نمايند.
5- چراغ چشمك زن قرمز براي ايست و عبور ـ وسائل نقليه د رصورت برخورد با اين چراغ بايد قبل از ورود به تقاطع يا گذرگاه پياده توقف كامل كنند و پس از اطمينان از عدم وجود تصادف حركت نمايند.

ماده 90 : انواع خطوطي كه روي راهها بايد كشيده شود مطابق نمونه هاي منضم به اين آئين نامه است.

ماده 91 : تابلو ها يايد مطابق نمونه بين المللي كه ضميمه اين آئين نامه است تهيه و نصب شود.

ماده 92 : در محلهائيكه چراغ قرمز يا هر نوع علائم ايست ديگر وجود دارد ممكن است به وسيله پيكان سبزي كه د ركنار چراغ قرمز تعبيه ميشود يا با نصب تابلو به وسائل نقليه اجازه داده ميشود كه د ر مسير معيني حركت نمايند . در اين مورد رعايت حق تقدم پياده گان و وسائل نقليه كه با چراغ سبز جهت ديگر اجازه عبور داشته اند الزامي است .

ماده 93 : نصب آگهي يا علامت يا تابلو يا وسائلي كه داراي شباهت با علائم و يا تابلوهاي راهنمائي و رانندگي باشد يا از آنها تقليد شود و يا منظور از آن هدايت و كنترل وسائل نقليه باشد و يا به طريقي باعث جلوگيري از رويت علائم و تابلو و وسائل راهنمائي و رانندگي گردد و همچنين نصب چراغهاي رنگي تبليغاتي در مجاورت چراغهاي راهنمائي به طوريكه موجب اشتباه رانندگان گردد ممنوع است مقامات انتظامي مي توانند در صورت مشاهده چنين اشيائي جهت بر داشتن آنها اقدام كنند. با اين وصف ممكن است از طرف مؤسسات يا اشخاص با اجازه مقامات صلاحيت دار علائمي جهت هدايت مراجعين با اماكن اطراف راه نصب گردد.

ماده 94 : هيچكس حق ندارد بدون اجازه مقامات شهرباني تغييراتي در علائم راهنمائي و رانندگي و ديگر وسائل تنظيم عبور ومرور وسائل نقليه و راه آهن بدهد و يا در متن آن تصرفاتي نمايد.
قسمت دوم ـ علائمي كه رانندگان بايد بكار برند

ماده 95 : رانندگانيكه قصد گردش به راست يا به چپ يا توقف را دارند مكلفند از فاصله يكصد متري محل گردش يا توقف وسيله چراغ راهنما به ترتيب زير علامت دهند:
1- براي گردش به راست چراغ راهنماي سمت راست وسيله نقليه را روشن كنند.
2- براي گردش به چپ چراغ راهنماي سمت چپ را روشن كنند.
3- بريا توقف چراغ راهنماي سمت راست را روشن كنند.

ماده 96 : رانندگان وسائل نقليه موتوري فاقد چراغ رانهما و همچنين وسائل نقليه غير موتوري و وتور سيكلت ها و دوچرخه بايد با دست به شرح زير علامت بدهند.
1- براي گردش به راست ـ دست چپ را به طرف بالا نگاهدارند.
2- براي گردش به چپ ـ دست چپ را به طور افقي نكهدارند.
3- براي توقف ـ دست چپ را به طرف پائين نگاهدارند.
4- براي كاستن سرعت : دست چپ را به طور افقي از بالا به پائين متناوبا حركت دهند.

ماده 97 : علائم اخبار و همچنين علائم سبقت گرفتن بشرح ذيل است.
1- در روز بوق كوتاه
2- در شب چند بار خاموش و روشن كردن چراغ بزرگ جلوي وسيله نقليه يا تعويض استپ. هنگام سبقت گرفتن ، اعم از اينكه روز باشد يا شب براي جلب توجه وسايل نقليه پشت سر استفاده از چراغ راهنما ضروري است.

قسمت سوم ـ علائم اختصاصي و استثنائي بعضي از وسائل نقليه

ماده 98 : اتومبيلهاي امداد ي ومدارس بايد داراي دستگاه اخبار قابل رؤيت مندرج در ماده 52 اين آئين نامه باشند و روي بدنه اتومبيل هم مطابق دستور شهرباني عبارات و علائم مميزه به طور خوانا نقش گردد.

ماده 99 : رانندگان وسائل نقليه اي يكه مواد خطرناك حمل مي كنند يايد در طرفين و عقب وسيله نقليه تابلوئي كه روي آن كلمه (خطر ) با حروف درشت به رنگ قرمز نوشته شده باشد نصب كنند.

ماده 100 : هرگاه وسيله نقليه اي شب در كنار راه توقف نمايد و نور كافي در آن محل براي تشخيص اشياء يا اشخاص از فاصله 150 متري وجود نداشته باشد راننده (اعم از اينكه داخل وسيله نقليه باشد يا خارج آن) مكلف است چراغهاي كوچك جلو و خطر عقب وسيله نقليه را روشن نگهدارد چنانچه چراغ كوچك جلو خراب شده باشد لااقل چراغهاي بزرگ را با نور پائين روشن سازد.

ماده 101 : هرگاه در راه ها خرابي غير قابل پيش بيني براي هر نوع وسيله نقليه موتوري ايجاد شود راننده مكلف است آنرا از مسير عبور و مرور خارج و در محل مناسبي كه وموجب سد راه و مزاحمت ساير وسائل نقليه و عابرين پياد ه نباشند متوقف سازد در اين مورد و در ساير مواردي كه وسيله مزبو ر قادر به حركت نباشد و انتقال آنها به محل مناسبي مقدور نگردد در صورت فقدان نور كافي درراه بايد به منظور اخبار به ساير رانندگان علائم ايمني به ترتيب زير درمحل قرار دهد.
1- در وسط راه يك فانوس يا يك چراغ يا يك مشعل نوراني قرمز در فاصله هفتاد متري جلو و يكي در فاصله هفتاد متري عقب ويكي ديگر در پهلوي وسيله از كار افتاده بگذارد.
2- هرگاه وسيله نقليه سر پيچ يا تپه اي ازكار بيفتد فانوس ها يا چراغ ها يا مشعل ها را بايد در فواصل مناسبي قرار دهد تا وسائل نقليه ديگر از فاصله دويست متري متوجه خطر بشوند.

ماده 102 : هرگاه وسيله نقليه موتوري در راه هاي خارج شهر از كار بيفتد و به علت كفايت روشنائي احتياجي باستفاده از چراغ يا مشعل نباشدراننده بايد در وسط جاده يك مثلث شبرنگ قرمز متساوي الاضلاع از نوع علامت احتياط به ابعاد سي سانتي متر در فاصله هفتادمتري جلو و مثلث ديگري درفاصله هفتاد متري عقب آن به نحوي كه كاملا قابل رؤيت باشد قرار دهد.

ماده 103 : اگر وسيله نقليه اي كه مواد خطرناك حمل ميكند در ساعات و شرايط مندرج در ماده 100 در راه هاي خارج شهر ازكار بيفتد راننده موظف است كه در وسط جاده يك چراغ الكتريكي قرمز با باطري در فاصله هفتاد متري جلو و يكي در فاصله هفتاد متري عقب و يكي ديگر در پهلوي وسيله از كار افتاده بگذارد . استفاده از فانوس يا چراغ با مشعل براي اين قبيل وسائل نقليه ممنوع است.

ماده 104 : روي يدك و هر نوع وسيله نقليه اي كه توسط وسيله نقليه ديگر كشيده شود بايديك پرچم سفيد به طول و عرض لااقل نيم متري طوري نصب شود تا ساير رانندگان از فاصله دور و از طرفين جاده آنرا مشاهده كنند.
عکس

وظابف : 

- کنترل ترافیک شهری و جاده ای

- آزمون رانندگی و صدور گواهینامه رانندگی

- نظارت بر کار موسسه راهگشا




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







چهار شنبه 4 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 18:5 ::  نويسنده : mekail va mohsen